Мобилни платформи

С мобилните платформи за търговия на БенчМарк Финанс имате достъп до финансовите пазари навсякъде и по всяко време. Мобилните приложения са интуитивни, предоставят голяма скорост на работа и голям набор от функции, като същевременно са напълно интегрирани със съответната инсталационна платформа. Всички мобилни платформи са достъпни от телефон и таблет.

MetaTrader

MetaTrader 4 е една от най-разпространените платформи за търговия на международните пазари в световен мащаб. Платформата се предлага за телефони и таблети под iOS и Android.


MetaTrader 5 се отличава с обновен дизайн, нови технически индикатори и допълнителни функции за улеснена търговия. Мобилните приложения ви позволяват да търгувате чрез телефони и таблети с операционна система iOS и Android.

BG Trader

Mobile BG Trader е първото мобилно приложение за търговия на БФБ. Приложението има версии за телефони и таблети под iOS и Android и разполага с модули за котировки, сделки, портфейл, поръчки, графики, дълбочина на пазара, история и друга информация, необходима за успешната ви търговия.

Trader

TraderGO е едновременно уеб базирана и мобилна версия на платформата Trader. С нея може да управлявате сметката си от едно място, през всички видове устройства (PC, таблети и телефони) под операционни системи iOS, Android и Windows.