Мобилни платформи

С версии на платформите за търговия на БенчМарк Финанс имате достъп до финансовите пазари навсякъде и по всяко време. Мобилните приложения са интуитивни, предоставят голяма скорост на работа и голям набор от функции, като същевременно са напълно интегрирани със съответната инсталационна платформа. Всички мобилни платформи са достъпни от телефон и таблет.

MetaTrader

MetaTrader 4 е една от най-разпространените платформи за търговия на международните пазари в световен мащаб. Платформата се предлага за телефони и таблети под iOS и Android.


MetaTrader 5 се отличава с обновен дизайн, нови технически индикатори и допълнителни функции за улеснена търговия. Мобилните приложения ви позволяват да търгувате чрез телефони и таблети с операционна система iOS и Android.

Уеб версия

Web MetaTrader 4 е олекотена версия на инсталационната платформа. Тя позволява да търгувате директно през браузъра на вашия компютър, независимо от операционната система, която ползвате (Windows, Mac или Linux), без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер.