Нов клиент


Бонус "Нов клиент" е програма, чрез която всеки нов клиент на платформата MetaTrader може да получи до 3000 точки стартов бонус и двойно повече допълнителни точки за всяка сключена сделка през първите 6 месеца. След натрупване точките могат да бъдат обменяни за парични средства.

 

Включване в програмата

За да се включите, е необходимо да заявите участието си в бонус програмата от регистрационната форма в горния десен ъгъл на страницата и да откриете реална сметка за търговия на платформите MetaTrader 4 или 5. Повече информация за начините на откриване на сметка можете да намерите тук.

В зависимост от вашия първоначален депозит ще получите определен брой точки, който се определя по схемата, посочена в таблицата:

Първоначален депозит Бонус точки
от 200 до 499 евро или долара 1000
от 500 до 999 евро или долара 2000
над 1000 евро или долара 3000

Участниците в програмата "Нов клиент" натрупват допълнителни бонус точки за всяка сключена сделка. През първите 6 месеца от датата на откриване на реалната сметка натрупването е два пъти по-бързо от стандартното. След края на първите 6 месеца продължавате да трупате точки по стандартната тарифа:

Тарифа за натрупване на бонус точки

Обмяна на точките

Точките от програмата могат да се конвертират в парични средства по обменен курс от 100 точки = 1 лев. Минималният брой точки, който може да се обмени е 5000. След обмяна паричните средства ще бъдат депозирани по вашата сметка без допълнителни условия или ограничения. Максималният брой точки, който може да бъде натрупан в рамките на една календарна година, е 200000. 

Можете да следите и обменяте вашите бонус точки от секцията за реални клиенти BenchMark Clients.

Валидност на точките

Всички бонус точки са валидни за период от една година след получаването на първите точки. Ако обмените точките си преди датата на изтичане, започва да тече нов едногодишен срок.

Допълнителни условия

Бонус програмата не може да бъде комбинирана с други бонус програми на БенчМарк Финанс.

БенчМарк Финанс си запазва правото да промени или прекрати програма "Нов клиент" по всяко време и без предизвестие. БенчМарк Финанс си запазва правото да не даде бонус или да премахне бонус при съмнение или констатиране на злоупотреба.