БенчМарк стартира новия си проект БенчМарк Академия

07.10.2016

Уважаеми клиенти,

 

В БенчМарк вярваме, че обучението е ключът към успешната търговия и в тази връзка разработихме цялостна Академия с финансова насоченост, която включва разнообразни материали за четене, видео уроци, както и регулярни семинари и уебинари. Значителният ни опит в областта на обученията включва над 700 проведени семинара и уебинара, както и над 10 000 обучени лица.

Безплатният обучителен курс „Стани успешен форекс трейдър е част от проекта БенчМарк Академия и е естественото продължение от дейността на дружеството. В рамките на последователни и логически обвързани теми, записалите се ще имат възможността да натрупат необходимите знания, за да могат да взимат правилните решения в различните пазарни ситуации.

Освен обучителния курс проектът БенчМарк Академия ще предлага и много други обучителни ресурси за начинаещи и опитни трейдъри. В библиотеката към сайта могат да бъдат намерени статии за forex и акции за начинаещи, форекс стратегии, за това какво е ливъридж и много други.

Ако все още нямате достатъчно опит, можете да тествате търговията с безплатна демо сметка, която е част от практическите модули на БенчМарк Академия.

 

При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

БенчМарк Финанс