MetaTrader 4

 

Търгувайте с валути, акции, стоки, индекси и криптовалути чрез най-популярната онлайн платформа, налична за PC, MAC, телефон и таблет

  • Минимални спредове
  • Олекотено работно пространство
  • Лесни за употреба графики
  • No Dealing Desk изпълнение
  • Поддържане на експерти, индикатори и скриптове

Основна версия

Платформата MetaTrader 4 е предпочитана от множество трейдъри, начинаещи и професионалисти, поради интуитивния си интерфейс, ниските системни изисквания и множеството възможности за персонализация. Вграденият език за програмиране MQL4 (MetaQuotes Language 4) позволява разработването и интегрирането на индивидуални потребителски индикатори или автоматизирани експертни системи за търговия.


Мобилна версия

Платформата за търговия MetaTrader 4 има мобилно приложение, което ви позволява да търгувате чрез телефони и таблети с операционна система iOS или Android. Мобилната версия MetaTrader 4 за iOS и Android осигурява достъп до вашата MetaTrader 4 сметка и до финансовите пазари навсякъде и по всяко време. Можете да ползвате мобилната версия, както с реални, така и с демо сметки.


Уеб версия

Web MetaTrader 4 е олекотена версия на инсталационната платформа. Тя позволява да търгувате директно през браузъра на вашия компютър, независимо от операционната система, която ползвате (Windows, Mac или Linux), без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер.


Ръководства

Пълна информация за работата с платформата MetaTrader 4 - основни функции, менюта, работа с графики, инструменти за анализ, поставяне на поръчки, отваряне и затваряне на позиции, ще намерите в нашите видео и PFD ръководства.