MetaTrader 5

 

Търгувайте с валути, акции, стоки, индекси и криптовалути чрез най-новата версия на популярната онлайн платформа, налична за PC, MAC, телефон и таблет

 


Основна версия

MetaTrader 5 се отличава с обновен дизайн, нови технически индикатори и допълнителни функции за улеснена търговия. Платформата дава достъп до същите инструменти и условия за търговия като MetaTrader 4 – над 50 валутни двойки, стоки и индекси при нисък марджин и тесни спредове, започващи от 0.1 пипса за EUR/USD.


Мобилна версия

Платформата за търговия MetaTrader 5 има мобилно приложение, което ви позволява да търгувате чрез телефони и таблети с операционна система iOS или Android. Мобилната версия MetaTrader 5 за iOS и Android осигурява достъп до вашата MetaTrader 5 сметка и до финансовите пазари навсякъде и по всяко време. Можете да ползвате мобилната версия, както с реални, така и с демо сметки.


Уеб версия

Web MetaTrader 5 е олекотена версия на инсталационната платформа. Тя позволява да търгувате директно през браузъра на вашия компютър, независимо от операционната система, която ползвате (Windows, Mac или Linux), без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер.


Ръководства

Пълна информация за работата с платформата MetaTrader 5 - основни функции, менюта, работа с графики, инструменти за анализ, поставяне на поръчки, отваряне и затваряне на позиции, ще намерите в нашите видео и PFD ръководства.