Социална търговия

Какво e социална търговия?

Социалната търговия е най-новият и вълнуващ начин за участие на финансовите пазари. Хиляди трейдъри от цял свят, следващи разнообразни стратегии, са свързани в социална мрежа, която е интегрирана в уеб платформа – BenchMark Social.

Обменяйте идеи и се учете от най-печелившите в цялата общност, като копирате техните сделки и резултати напълно безплатно. Социалната търговия отваря финансовите пазари за всички. Вече не е необходимо да сте професионалист, за да търгувате като такъв.

Влезте в платформата BenchMark Social, която е напълно синхронизирана с вашата MetaTrader 4 сметка. Социалната търговия в BenchMark Social е безплатна.

BenchMark Social – уеб-базирана платформа за социална търговия

С данните за вход от вашата реална сметка в MetaTrader 4, получавате директен достъп до уеб-базираната платформа за социална търговия BenchMark Social.

Присъединете се към хиляди трейдъри от цял свят в BenchMark Social още днес. В профилите на всеки от тях ще намерите подробна статистика за търговията им в реално време.

В BenchMark Social имате възможност да копирате сделките на трейдър от социалната мрежа или да търгувате по собствена преценка.

Интеграция с MetaTrader 4

Платформите MetaTrader 4 и BenchMark Social са напълно интегрирани. Данните за вход от вашата реална сметка в MetaTrader 4 служат за вход и в BenchMark Social без допълнителна регистрация. Всички поръчки и сделки се синхронизират в двете платформи в реално време.

BenchMark Social дава достъп до същите инструменти и условия за търговия като MetaTrader 4.

Ако нямате сметка в MetaTrader 4 отворете реална сметка, за да се включите в BenchMark Social.

* BenchMark Social работи единствено с MetaTrader 4. Ако ползвате MetaTrader 5, разгледайте следните сигнали за търговия.

Последвайте и копирайте най-успешните трейдъри

В BenchMark Social имате достъп до профилите и историята на всеки от хилядите трейдъри в социалната мрежа. Вградените в платформата филтри ви позволяват да откриете подходяща за вас стратегия и ниво на риск.

Изберете печеливш трейдър, вижте сделките му в реално време и ги копирайте във вашата сметка. Всичко става напълно автоматично и без допълнителни разходи.

В социалната общност на BenchMark Social се допускат само реални сметки.

Социална търговия на вашия телефон и таблет

Новата социална платформа BenchMark Social предлага мобилни приложения за вход от телефони и таблети под iOS и Android.

Управлявайте вашата сметка, следвайте сделките на други трейдъри или търгувайте самостоятелно навсякъде и по всяко време. И отново, всичко това е интегрирано с вашата МetaТrader 4 сметка.

Влезте в платформата BenchMark Social, която е напълно синхронизирана с вашата MetaTrader 4 сметка. Социалната търговия в BenchMark Social е безплатна.