Инструменти за финансов анализ

Вземете предимство в анализа на финансовите пазари с новите уеб-базирани инструменти на БенчМарк Финанс.

Инструментите предоставят в реално време статистически данни за движенията на валути, индекси, стоки и други CFD в платформата MetaTrader, дават актуална информация за настроенията на клиентите на БенчМарк, като процентно разпределение на техните покупки и продажби, изпълняват комплексни изчисления, свързани със суапиране на позиции, марджини, риск мениджмънт, калкулиране на валутни курсове.

Наблюдавайте промените на пазара в реално време и бъдете по-информирани в избора на инструменти за търговия, предлагащи най-интересни възможности.Финансов радар

Финансовият радар засича в реално време движенията на финансовите инструменти.

Открийте най-интересните възможности за търговия, като съпоставяте различни трендове, волатилност на инструментите, промени в цените и други ключови показатели.

Научи повечеПазарни настроения

Диаграмата на пазарните настроения показва в реално време как са разпределени покупките и продажбите на клиентите на БенчМарк при основни инструменти.

Разберете какви са очакванията на трейдърите за това, дали даден финансов инструмент по-скоро ще поскъпне или ще поевтинее.

Научи повече


Калкулатори

Калкулаторите дават възможност за извършване на редица комплексни изчисления.

Пресмятате дължимия дневен лихвен суап, необходимия марджин за сключване на сделка, размера на риска по дадена сделка, цената на активиране на stop-out и обменния курс между валутите с няколко клика.

Научи повече

Сайтът използва бисквитки. Научете повече. OK