Програма Нулев спред

За да участвате в програмата, е необходимо да имате сметка за търговия в платформата MetaTrader 5 на БенчМарк и да направите нов депозит от поне 500 долара или евро.

В програмата могат да участват единствено професионални клиенти. Ако желаете да смените вашия статус на професионален клиент и да участвате в програмата, моля попълнете формата за участие по-долу и последвайте стъпките.

 

Форма за участие в програмата

Допълнителни условия

  • Не е разрешено използването на експертни системи за търговия с инструментите, участващи в програмата.
  • За нов депозит се счита еднократно направен депозит по търговска сметка в MetaTrader 5. Прехвърлянето на пари от други сметка в БенчМарк не се счита за нов депозит. Изтеглени средства от сметката, които впоследствие са депозирани обратно, също не се считат за нов депозит. При включване в програмата и изтегляне на първоначалния депозит, програмата ще бъде прекратена.
  • В бонус програмата може да участва само една клиентска сметка в платформата MetaTrader 5.
  • Програмата е валидна до края на 2019 г. или до момента, в който се достигне максималният брой лотове за търговия с инструменти, участващи в програмата. Ако след достигане на този максимум клиентът има отворени позиции в инструменти, участващи в програмата, позициите ще бъдат прехвърлени автоматично към съответните инструменти със стандартен спред.
  • Програмата Нулев спред не може да се комбинира с други бонус програми. БенчМарк си запазва правото да промени или прекрати програмата по всяко време и без предизвестие. БенчМарк си запазва правото да не предостави възможност за търговия при нулев спред или да премахне нулевия спред при съмнение или констатиране на злоупотреба.