Търговия с криптовалути

Търговия с криптовалути

Търгувайте в БенчМарк с най-популярните криптовалути - биткойн (BTCUSD), етер (ETHUSD), лайткойн (LTCUSD) и рипъл (XRPUSD) при отлични условия!

Договорите за разлика (CFD) върху биткойн, етер, лайткойн и рипъл ви предоставят възможност за реализиране на резултат както при поскъпване на цената (чрез покупки), така и при поевтиняване (чрез къси продажби). Купете, ако смятате, че цената ще се покачва или продайте, ако смятате, че цената ще се понижава.

БенчМарк предлага търговията с криптовалути на марджин, което позволява да мултиплицирате експозицията си до 5 пъти.

Търговията е налична единствено в платформата MetaTrader 5.

Защо да търгувате в БенчМарк?

БенчМарк е водещ брокероснован през 2003 г. Дружеството предоставя брокерски услуги за търговия с над 30 000 финансови инструмента на международните финансови пазари. БенчМарк е под надзора на Комисията за финансов надзор и лицензиран по MiFID.

Търгувайте с биткойн при следните отлични условия:

Без
комисиони

0.01 BTC
минимален обем

20%
марджин изискване

50 USD
среден спред

Повече информация за условията на търговия с биткойн, етер, лайткойн и рипъл в MetaTrader 5 можете да намерите тук.

Промяна в цената на биткойн, етер и рипъл във времето

Популярността на криптовалутите нараства стремглаво през последните години, тъй като позволяват бързо движение на капитали от една точка на света до друга и са предпочитан актив за инвестиции и спекулативна търговия.*Цената в горните графики е индикативна. При разминаване предимство имат единствено графиките и цените в платформата MetaTrader 5.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас денонощно на телефон 029625795 или да ни пишете в нашия Live Chat.

Важно: Ако влизате в платформата за първи път, трябва да кликнете с десен бутон в прозорец "Състояние на пазар" и да изберете "Покажи всички". Ще намерите биткойн под символа BTCUSD, етер под символа ETHUSD, лайткойн под символа LTCUSD и рипъл под символа XRPUSD.