Търгувайте CFD върху акции на автомобили в MetaTrader

CFD върху акции

Търгувайте с TESLA, FERRARI, GENERAL MOTORS, BMW и други. Платформите MetaTrader 4 и 5 ви дават достъп до компании от САЩ и Европа с най-висока пазарна капитализация.

Договорите за разлика (CFD) ви предоставят възможност за печалби както при поевтиняване, така и при поскъпване на акциите, а търговията на марджин ви позволява да се възползвате дори и от малки ценови движения. Ниските марджин изисквания дават възможност за мултиплициране на експозициите в акции до 10 пъти. БенчМарк предлага търговия със CFD върху акции в MetaTrader без минимални комисиони, при ниски разходи за задържане на позициите и при напълно безплатен достъп до котировки в реално време.

Предимства

При търговията със CFD върху акции в MetaTrader имате следните ползи:

  • Ниски марджин изисквания;

  • Минимален обем за търговия от 1 акция (1 лот);

  • Без минимални комисиони;

  • Безплатни котировки в реално време;

  • Ниски разходи за задържане на позиция.

Условия за търговия

Списък с 5 от автомобилните компании с най-висока пазарна капитализация, които се предлагат в платформата MetaTrader, можете да откриете в таблицата:

Име Код в MetaTrader Валута Марджин изискване Комисиона*
Tesla Inc. #TeslaMotor USD 10% 0.05/акция
Ferrari NV #Ferrari USD 20% 0.05/акция
General Motors Co. #GenMotors USD 10% 0.05/акция
Volkswagen AG #Volkswagen EUR 10% 0.10%
BMW AG #B.M.W EUR 10% 0.10%

*Комисионата се заплаща за всяка извършена сделка - както за откриване, така и за закриване на позиция. Начислената комисиона е във валутата на търговската сметка.

Пълен списък на компаниите и информация за условията за търговия, можете да намерите тук.

CFD върху акции се предлагат за демо търговия единствено в платформата MetaTrader 5, където могат да се търгуват 5 компании. Всички CFD върху акции се предлагат за реална търговия както в MetaTrader 4, така и в MetaTrader 5.

 

Тествайте с демо сметка в платформата MetaTrader 5 тук.