Facebook Pixel

Партньорства

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ КАТО ПАРТНЬОР?

Включете се в партньорската програма с най-високи комисиони и увеличете ежемесечните си приходи

 1. Еднократни комисиони до $600 за привлечен клиент

 2. Постоянни комисиони на база сключени сделки

 3. Без ограничение на печалбата, която можете да генерирате

КАК ВИ ПОМАГАМЕ ДА ПЕЧЕЛИТЕ?

БенчМарк ще ви предостави всичко необходимо за привличането на максимално много клиенти

 1. Персонален маркетинг експерт

 2. Достъп до рекламни материали за привличане на клиенти

 3. Отчети за вашите клиенти и генерираните комисиони

КОЙ МОЖЕ
ДА БЪДЕ ПАРТНЬОР?

Ако имате сайт, блог, профил в социална мрежа или познати с интерес към търговията, програмата е за вас

 1. Не се изисква първоначална инвестиция

 2. Не е необходимо да имате лицензирано дружество

 3. Не е необходимо да имате познания за финансовите пазари

КАК ДА СТАНЕТЕ
НАШ ПАРТНЬОР?

За да се включите в програмата, е необходимо единствено да се свържете с нас по най-удобния за вас начин

 1. Можете да попълните регистрационната форма в тази страница

 2. Можете да ни пишете на имейл [email protected]

 3. Или да се обадите на телефон
  02 962 57 95

В случай че имате въпроси или нужда от повече информация, не се колебайте да ни потърсите в нашия онлайн чат или на телефон 02 962 57 95.

Информация за програмата

За да се включите в партньорската програма на БенчМарк, не е необходимо да сте лицензирано дружество или да имате задълбочени познания за онлайн търговията на финансовите пазари. Достатъчно е да можете да се свържете с широк кръг от хора, на които да предложите нашите продукти и услуги, срещу което ще получавате еднократни комисиони за всеки доведен клиент и комисиони на база на сключените сделки от всички ваши клиенти.

БенчМарк ще ви предостави всичко необходимо за привличането на максимално много клиенти. Разполагате с персонален маркетинг експерт, банери, които можете да поставите във вашия личен блог, уеб сайт или профил в социална мрежа, както и сайт за партньори, в който можете да генерирате различни отчети за привлечените от вас клиенти и да следите генерираните от тях комисиони.

get a new boiler quote

Ставате
партньор

choose install date

Привличате
клиенти

save on your monthly boiler costs

Получавате
комисиона

Защо да станете партньор на БенчМарк?

Персонално отношение

Разполагате с личен маркетинг експерт, който може да ви помага при организирането на стратегии за привличане на клиенти, както и ще отговори на всички ваши въпроси.

Високи приходи

Получавате до $600 комисиона за всеки привлечен клиент и % от платения спред от сделките на вашите клиенти, без ограничение на печалбата, която можете да генерирате.

Без първоначална инвестиция

За да станете партньор и да започнете да предлагате нашите продукти и услуги на клиенти, не се изисква никаква първоначална инвестиция от ваша страна.

Програма, подходяща за всеки

Партньори могат да бъдат всички: финансови преподаватели, трейдъри, застрахователи, хора с много контакти, собственици на: сайт, блог, профил в социална мрежа и др.

Достъп до отчети и статистики

В сайта за партньори можете да генерирате различни отчети и статистики за привлечените от вас клиенти и да следите генерираните от тях комисиони.

Рекламни материали

В сайта за партньори получавате достъп до маркетингови ресурси за привличане на клиенти като банери с проследяващи линкове и други.

Модели на плащане

МОДЕЛ НА ПЛАЩАНЕ 1

Брой клиенти
до 4
до 9
над 10
Еднократна комисиона
по $15
по $20
по $30
Постоянна комисиона
% от спреда

МОДЕЛ НА ПЛАЩАНЕ 2

Брой клиенти
до 4
до 9
над 10
Еднократна комисиона
по $300
по $400
по $600
Постоянна комисиона
% от спреда

Брой клиенти се отнася до привлечените нови клиенти в рамките на календарния месец.

Еднократната комисиона се получава, когато клиентът натрупа постоянна комисиона от търговия, равна на размера на еднократната комисиона.

Постоянната комисиона се формира на база на сключените сделки от привлечените клиенти.

Включване в партньорската програма

За да заявите участие в програмата, моля попълнете следната регистрационна форма:

 
 
 

 

Често задавани въпроси

Партньорската програма е предназначена за лица, които желаят да предложат на широк кръг от хора онлайн търговия на световните финансови пазари чрез платформите MetaTrader 4 и MetaTrader 5 на БенчМарк. За всеки препоръчан от вас активен клиент ще получите еднократна комисиона и постоянна комисиона, базирана на размера на сключените сделки от вашите клиенти.

Партньори могат да бъдат физически и юридически лица. Не е необходимо да имате сметка за търговия, специален лиценз, задълбочени познания за финансовите пазари или първоначален капитал.

Размерът на вашето възнаграждение (комисиона) зависи от броя на клиентите, които привличате всеки месец и от размера на реализираните от тях обороти. Няма лимит на комисионата, която можете да генерирате. Точният размер на комисионата можете да видите в сайта за партньори или в Приложение 1 на договора за партньорство.

Можете да привличате клиенти както с лични срещи, така и онлайн – чрез ваш уеб сайт, личен блог или профил в социалните мрежи.

БенчМарк предлага специален сайт за партньори, в който можете да следите клиентите, които сте привлекли и сключените от тях сделки. Можете да генерирате различни отчети и статистики и да следите размера на вашите комисиони.

В банерите, които ще намерите в сайта за партньори, са интегрирани проследяващи линкове с уникален код за всеки партньор. Ако клиент е кликнал на банер с вашия уникален код и в рамките на 30 дни от кликването отвори сметка за търговия, той ще бъде добавен автоматично към вашите клиенти. Друг вариант е да ни съобщите предварително за клиент, който очаквате да отвори сметка или да ни информирате в деня на отваряне на сметка. Ако ни уведомите след деня на отваряне на сметка, клиентът няма да бъде отбелязан, като рефериран от вас. Трети начин е клиентът сам да съобщи при отварянето на сметка, че е препоръчан от вас.

За да заявите участие в партньорската програма, е необходимо да попълните кратката регистрационна форма или да се свържете с нас на телефон 02 962 57 95, или на имейл [email protected]

Други партньорства

Компании, които биха желали да предложат на своите клиенти търговия с валути, акции, стоки, индекси, криптовалути и други CFD инструменти, могат да се възползват от White Label партньорството на БенчМарк.

Нашите водещи платформи за търговия на финансовите пазари – MetaTrader 4 и MetaTrader 5 могат да бъдат ребрандирани с името и логото на вашата компания, като в същото време ще използвате нашето напълно интегрирано бек офис обслужване.

Клиентите ви ще получат пълния пакет от услуги на БенчМарк директно под вашата собствена марка.

За да разберете повече за това как White Label партньорството може да помогне на вашия бизнес, моля свържете се с нас на имейл [email protected]

adwise