Партньорства

Партньорства

Партньорства

БенчМарк Финанс изгради достойна репутация през годините на предлагане на търговия на международните финансови пазари. Всеки клиент на БенчМарк Финанс получава не само едни от най-добрите условия за търговия и най-коректно изпълнение на сделки, но също така перфектно клиентско обслужване и безплатно информационно осигуряване.

Голяма част от нашите клиенти са получили препоръка от приятел или познат и това ни дава увереност, че програмата “Партньорства” ще бъде от полза както за нас, така и за всички наши клиенти.

Въвеждащ брокер

Дава възможност за разширяване на бизнеса на лицензирани инвестиционни посредници и финансови институции, чрез предлагането на нашите продукти и услуги в платформите MetaTrader и Trader. Като въвеждащ брокер на БенчМарк Финанс, можете да предлагате на своите клиенти търговия с валутни двойки, метали, индекси и петрол.

Повече информация

Рефериращ агент

Дава възможност на нелицензирани юридически лица, както и на физически лица, да популяризират услугите предлагани от БенчМарк Финанс и да получават месечно част от комисионата от търговия на доведените от тях клиенти. Използвайте кръга от свои приятели и познати, търгуващи на международните финансови пазари, за да разширите източниците си на доход, като в същото време сте убедени, че им предлагате една качествена и оценена от хиляди трейдъри в България услуга.

Повече информация