BenchMark Mastercard

BenchMark Mastercard


BenchMark Mastercard е безконтактна карта, чрез която получавате още по-гъвкав достъп до средствата във вашите търговски сметки. Можете да наредите теглене от ваша търговска сметка към BenchMark Mastercard и ще получите сумата до няколко минути.


Защо да изберете BenchMark Mastercard?

  • Разполагате по всяко време със средствата от търговските ви сметки в БенчМарк;
  • Използвате удобството на безконтактните плащания;
  • Плащате без такси на ПОС устройства в страната и чужбина;
  • Пазарувате без такси в интернет;
  • Теглите пари в брой от всеки банкомат (ATM).


Теглене към карта

Заявки за теглене от вашата търговска сметка към вашата BenchMark Mastercard се обработват денонощно в работни дни от 00:00 ч. в понеделник до 24:00 ч. в петък. Средствата ще бъдат получени по картата в рамките на няколко минути. Заявки за теглене към карта се подават от секцията за клиенти BenchMark Clients, на телефон или имейл [email protected].Такси за ползване

Пълните условия можете да видите в тарифата за такси.Заявяване на карта

BenchMark Mastercard може да бъде заявена от секцията за клиенти BenchMark Clients, в офис на БенчМарк или на имейл [email protected]. Картата се издава в една от следните валути - BGN, EUR или USD. Картите се издават в рамките на 10 работни дни и могат да се получат лично в офисите на БенчМарк или чрез доставка на посочен от вас адрес.

Издател на картата е лицензирано от БНБ дружество за електронни пари Пейнетикс АД. Можете да се запознаете с брошурата на Европейската комисия относно правата на потребителите при използването на платежни услуги.