BenchMark Social: Общи условия

Изброените по-долу точки предоставят подробна информация за условията на ползване на платформата BenchMark Social. С маркиране на менюто „Приемам общите условия“, вие се съгласявате с условията за ползване на платформата.

  1. Платформата BenchMark Social Ви дава възможност да наблюдавате и да следвате търговски стратегии на други трейдъри в реално време.
  2. В платформата BenchMark Social имате възможност да създадете свои публичен профил, в който ще бъде включена подробна информация за търговската история на вашата сметка. Тази информация включва отворени и затворени позиции, марджин нива, печалба/загуба и др.
  3. Функцията „Копирай“: Социалната търговия ви дава възможност да копирате отделни сделки, сключени от други трейдъри (Главни сделки). В по-долните точки е изяснено, че изпълнението на подобни сделки (Копирани сделки)не е гарантирано, а зависи от цялостното изпълнение на сделките. Копираните сделки е възможно да не бъдат изпълнени, ако пазарната цена, количеството или друг параметър се различават от Главните сделки. Като потребители вие разбирате и приемате, че използването на функцията за Копиране на сделки е рискова. Вие също така приемате, че цената на финансовите инструменти се колебае силно нагоре или надолу, което може да доведе до изпълнение на поръчките на различна цена от Главната сделка.
  4. Трябва да имате предвид, че профилите на социалните трейдъри, както и всякаква друга информация, публикувана в мрежата за социална търговия, може да е само частична и да не отговаря на вашите нужди или изисквания. Различните трейдъри използват различни стратегии за търговия, които може да не са подходящи за вас.
  5. Доставчиците на сделки в социалната мрежа не са препоръчани по никакъв начин от БенчМарк Финанс.
  6. Забранена е злоупотребата с мрежата за социална търговия. Това включа, но не се ограничава до: Апелиране на трейдъри за извършване на сделка; влияние върху транзакционните обеми; препоръки за покупка или продажба на различни финансови инструменти; рекламиране или продажба на всякакви услуги или продукти, чрез мрежата за социална търговия на други трейдъри; всички останали злоупотреби с мрежата.
  7. Не е препоръчително да влизате в сделка с финансови инструменти директно или индиректно, ако не разбиране начина на търговия и включените видове рискове от търговията. Търговията, базирана изцяло на следене на други трейдъри, не е препоръчителна.
  8. Тези общи условия не отменят останалите условия и споразумения, сключени между вас и БенчМарк Финанс.
Сайтът използва бисквитки. Научете повече. OK