Реална сметка в Saxo Bank

Като партньор на Saxo Bank, БенчМарк съдейства за откриването на търговски сметки в платформата Saxo Trader. Договорите за търговия се сключват директно със Saxo Bank. Минималният праг за първоначален депозит и поддържане на сметка в платформата е 2 000 евро/долара.

Можете да откриете търговска сметка за платформата Saxo Trader в някой от нашите офиси или онлайн, като следвате инструкциите по-долу.

Предимства

При откриване на сметка в платформата Saxo Trader ще може да търгувате с финансови инструменти, които не са налични за търговия в двете основни платформи на БенчМарк - MetaTrader или BG Trader. Това включва 22 000+ акции, 300+ фючърсни контракта и 6 000+ борсово търгувани фонда. Като клиент, рефериран от БенчМарк, получавате още:

 • Съдействие за целия процес по откриване на сметка за търговия и помощ за попълване на съответните документи;
  • Цялостно последващо обслужване и всякаква информация на български език, денонощно;
  • Търговия при ниски комисиони от 2 цента на акция/ минимум $5 на сделка.

  При онлайн откриване на сметка

  Направете ясна и четима снимка с телефон или сканирайте следните документи:

  • Вариант 1 - двустранно копие на лична карта и двустранно копие на шофьорска книжка;

  • Вариант 2 - двустранно копие на лична карта и копие на страницата с Вашата снимка от международен паспорт;
  • Вариант 3 - двустранно копие на лична карта или международен паспорт и документ, удостоверяващ Вашия адрес - банков документ (документ за пред НОИ) или бележка от комунална услуга на Ваше име (ток, вода, парно, газ).

  Документи, които е необходимо да разпечатате, попълните и подпишете:

  Разяснителна информация на български език за тези документи можете да откриете на следния линк.

  След като подготвите документите, ги изпратете на имейл [email protected]

  При откриване на сметка в офис на БенчМарк

  Документите, които са Ви необходими, са лична карта и шофьорска книжка или лична карта и международен паспорт. В случай че разполагате само с лична карта или само с международен паспорт, е необходимо да предоставите и друг документ, удостоверяващ Вашия адрес - банков документ (документ за пред НОИ) или бележка от комунална услуга на ваше име (ток, вода, парно, газ).

  Внос и теглене на средства

  Вносът и тегленето на средства се осъществяват директно към и от банкови сметки на Saxo Bank. Това означава, че за внос и теглене не могат да бъдат използвани сметките, касите и платежните системи, предлагани от БенчМарк.

  • Можете да депозирате средства единствено по банков път. При депозит по банков път не се начисляват такси, но може да имате разходи от страна на Вашата обслужваща банка.
  • Тегленето на средства се осъществява единствено по банков път. При теглене по банков път също не се начисляват такси, но може да имате разходи от страна на Вашата обслужваща банка. Може да заявите теглене през платформата Saxo Trader от таб Сметка - Парични трансакции.