Най-често допусканите грешки в трейдинга

20.06.2019 / гр. София

Темата предоставя възможност на трейдърите да погледнат от различен ъгъл на търговията на международните финансови пазари и да разберат кои са най-често срещаните грешки. Ще бъдат застъпени както чисто технически, така и психологически моменти.

 

Фокусът ще бъде насочен към същността на търговията и това как да избегнем капана за неспособността от разбиране на голямата картина.

 

Регистрирайте се безплатно за семинара на тема „Най-често допусканите грешки в трейдинга“, за да научите повече за:

 

  • Кои са най-често срещаните грешки в търговията
  • Кои са техните решения
  • Примери от практиката

 

Темата ще бъде представена в рамките на 60 минути.

 

Семинарите се провеждат в офиса на БенчМарк в гр. София на бул. Черни връх 32, вх. А.

Семинарът е модул от продукта „Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари“, включващ също демо сметка, състезания, курсове, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. Чрез записване за семинара Вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията Ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.

 

adwise