Стратегии с пазарни корелации

31.01.2020 / гр. София

През 21 век станахме свидетели на силната глобализация на световната икономика, което от своя страна рефлектира върху финансовите пазари. Именно поради тази причина все повече се засилва важността на така наречените пазарни корелации. 

 

За да бъдем успешни трейдъри, сме длъжни да знаем и разбираме основните връзки и спецификите при движението на два зависещи един от друг финансови инструмента.

Много често, опитвайки се да диверсифицираме своите позиции, се оказва, че поемаме двоен риск без да знаем за „скритите“ зависимости.

 

Научете как да не попадате в този капан, а да се възползвайте от възможностите за печалби, които Ви дават корелациите.

 

Регистрирайте се безплатно за семинара на тема „Стратегии с пазарни корелации", за да научите повече за:

 

  • Какво е пазарна корелация
  • Влияние на златото
  • Връзката на петрола с валутния пазар
  • Как да се възползваме от корелациите
  • Сравнителен анализ

 

Темата ще бъде представена в рамките на 60 минути.

 

Семинарите се провеждат в офиса на БенчМарк в гр. София на бул. Черни връх 32, вх. А.

Семинарът е модул от продукта „Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари“, включващ също демо сметка, състезания, курсове, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. Чрез записване за семинара Вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията Ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.