ПЪРВИ СТЪПКИ ВЪВ ФОРЕКС ТЪРГОВИЯТА

БенчМарк създаде обучителния курс Първи стъпки във форекс търговията за хората извън София, които нямат възможност да присъстват на курсa Стани успешен форекс трейдър.

 

В онлайн курса Първи стъпки във форекс търговията ще имате възможност да разберете какво представляват финансовите пазари, как да ги анализирате, кои са най-популярните стратегии за търговия, както и най-важното: абсолютно винаги да имате контрол върху риска. Курсът ще ви даде необходимите познания, за да направите първите си крачки в света на големите пари.

Теми в онлайн курса

Лекция 1: Въведение в света на финансовите пазари

Тази тема ще Ви запознае с финансовите пазари. В нея ще научите кои са основните пазарни участници, как търгуват, с какви цели и какво означава понятието „спред“. Ще бъдат представени и различни начини за ценово изобразяване – линейна графика, бар графика и японски свещи.

 

Лекция 2: Характеристики на валутния пазар

В темата се разглеждат основните характеристики на валутния пазар – какво е работното му време, какви са търгуваните обеми и какви видове пазарни играчи участват в него. Ще разберете кои са начините за измерване на ценови движения, както и видовете позиции, които трейдърите могат да използват. Ще бъдат обяснени също понятията „ливъридж“ и „марджин“.

 

Лекция 3: Какво е фундаментален анализ

Фундаменталният анализ е един от основните начини за анализиране на пазара. В темата ще научите как може да се използва той, както и кои са основните икономически индикатори, които оказват силно влияние при движението на валутния пазар.

 

Лекция 4: Какво е технически анализ

Темата представя техническия анализ и основните принципи, които го формират. Ще бъдат обяснени понятия като тренд, рейндж, подкрепа и съпротива.

Параметри на обучението

Колко ще ми струва?

Обучението Първи стъпки във форекс търговията е напълно безплатно. Достатъчно е да имате желание да научите нещо ново и да развивате уменията си на форекс пазара.

 

Кои са лекторите?

Изявени трейдъри и анализатори с дългогодишен опит на форекс пазарите.

 

За кого е подходящо?

Дори да сте начинаещ форекс трейдър или да нямате никакъв опит, обучението Първи стъпки във форекс търговията е подходящо за Вас.

 

Кога започва?

Обучението е онлайн. Можете да гледате лекциите в удобно за Вас време.

 

Каква е разликата между онлайн курса и присъствения курс?

В присъствения курс Стани успешен форекс трейдър получавате: достъп до практически занимания, сертификат и възможност за участие в менторинг програма за форекс търговия.

Условия за участие

Това, което се изисква, е да попълните регистрационната форма с Вашите имена, имейл и телефон. На предоставения от Вас имейл ще изпратим линк за достъп до видеата от онлайн курса Първи стъпки във форекс търговията.

 

 

Обучителният курс е модул от продукта "Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари", включващ също демо сметка, семинари, състезания, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. Чрез записване за обучителния курс се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.