Доведи приятел


"Доведи приятел" е бонус програма, чрез която можете да препоръчате платформата MetaTrader на БенчМарк Финанс на свой приятел. Вие и реферираният от вас приятел ще получите по $50 бонус или еквивалента им в евро или лева.

Включване в програмата

За да реферирате приятел, който няма сметка в БенчМарк Финанс, трябва да влезете във вашия профил в клиентската част BenchMark Clients и да попълните формата. Включването в програмата става автоматично, след като препоръчаният от вас приятел открие реална сметка в платформата MetaTrader до 1 месец след изпращане на препоръката. Няма ограничение в броя на приятелите, които можете да реферирате.

Получаване на бонуса

Бонусът се получава веднага по сметката на реферирания от вас приятел, който може да търгува с бонуса, но не може да го тегли. Вие ще получите своя бонус, когато вашият приятел покрие условията за освобождаване. След освобождаване и двата бонуса могат да бъдат изтеглени или използвани за търговия, без други ограничения. 

Важно: При онлайн откриването на реална сметка процедурата по откриване приключва със задължителен депозит от страна на клиента (без изискване за минимална сума), който е нужен за целите на идентификацията на клиента.

Освобождаване и валидност на бонуса

За да се освободят двата бонуса от $50, реферираният приятел трябва да изтъргува обороти, формиращи 1000 точки според тарифата:

Тарифа на програма "Доведи приятел"

Периодът за освобождаване на бонусите е 3 месеца от датата на включването в програмата. Бонусите, които не са освободени в този срок, са невалидни. В периода на освобождаване на бонуса можете свободно да внасяте и теглите средства.

Допълнителни условия

Бонус програмата не може да бъде комбинирана с други бонус програми на БенчМарк Финанс.

БенчМарк Финанс си запазва правото да промени или прекрати програма "Доведи приятел" по всяко време и без предизвестие. БенчМарк Финанс си запазва правото да не даде бонус или да премахне бонус при съмнение или констатиране на злоупотреба.