Нов клиент


Програмата "Бонус нов клиент" предоставя възможност на всеки нов клиент на БенчМарк да получи до 2000 лв. бонус. Бонусът е под формата на бонус точки, които се натрупват за всяка сключена сделка. След натрупване точките се обменят за парични средства.

Включване в програмата

За да се включите в програмата, е необходимо да откриете реална сметка за търговия на платформата MetaTrader. За да откриете сметка, е необходимо да кликнете на бутона "Отворете сметка" най-долу в страницата и да попълните регистрационната форма. Ще се включите автоматично в бонус програмата, след като депозирате средства във вашата сметка.

Натрупване на бонус точки

Натрупването на бонус точки става по следните няколко начина:

В зависимост от вашия първи депозит ще получите първоначален брой точки, който се определя по схемата в таблицата:

Първоначален депозит Бонус точки
от 200 до 499 евро или долара 1000
от 500 до 999 евро или долара 2000
над 1000 евро или долара 3000

След това, за всяка сключена сделка получавате допълнителни бонус точки, които се определят според тарифата в следния документ:

Тарифа за натрупване на бонус точки

През първите 6 месеца от откриването на сметката натрупването на бонус точки е два пъти по-бързо от определеното в тарифата.

Обмяна на точки

Можете да обмените натрупаните точки в парични средства по всяко време по обменен курс от 100 точки = 1 лев. Минималният брой точки, който може да се обмени е 5000. След обмяна паричните средства ще бъдат депозирани по вашата сметка, откъдето можете да ги изтеглите или да ги използвате за търговия. Максималният брой точки, който може да бъде натрупан в рамките на една календарна година, е 200000 точки (2000 лв.). 

Можете да следите и обменяте вашите бонус точки от секцията за реални клиенти BenchMark Clients.

Валидност на точките

Всички бонус точки са валидни за период от една година след получаването на първите точки. Ако обмените точки преди датата на изтичане, започва да тече нов едногодишен срок.

Допълнителни условия

Бонус програмата не може да бъде комбинирана с други бонус програми на БенчМарк.

БенчМарк си запазва правото да промени или прекрати програма "Бонус нов клиент" по всяко време и без предизвестие. БенчМарк си запазва правото да не даде бонус или да премахне бонус при съмнение или констатиране на злоупотреба.