Промени в работното време поради преминаване към зимно часово време

24.10.2017

Уважаеми клиенти,

Поради преминаването към зимно часово време в Европа на 28 срещу 29 октомври, предстои промяна в работното време на някои класове инструменти и счетоводни операции.

Промените ще бъдат в сила до 5 ноември включително, когато и САЩ преминава към зимно часово време. До тогава часовата разлика между България и Ню Йорк ще бъде 6 часа вместо стандартните 7 часа.

Представяме ви най-важните промени по-долу:

Работно време на валутните пазари в периода от 29 октомври до 5 ноември

  • В MetaTrader валутната търговия ще започне в 23:15 часа българско време на 29 октомври (неделя) и ще приключи в 22:55 часа на 3 ноември (петък);
  • В Trader валутната търговия ще започне в 20:00 часа българско време на 29 октомври (неделя) и ще приключи в 23:00 часа на 3 ноември (петък).

Работно време на американски акции и индекси в периода от 29 октомври до 5 ноември

Американските индекси ще започват търговия 1 час по-рано от обявеното на сайта и ще приключват 1 час по-рано от обичайното.

Дневното прекъсване на S&P 500, Dow Jones Industrial Average и Nasdaq, също ще бъде изместено с 1 час по-рано от обичайното.

Търговията с американски акции ще започва в 15:30 часа и ще приключва в 22:00 часа.

Работно време на CFD-та върху стоки в периода от 29 октомври до 5 ноември

CFD-тата върху ценни метали, петрол и природна газ ще започват търговия 1 час по-рано от обявеното на сайта и ще приключват 1 час по-рано от обичайното.

Дневното прекъсване USOIL, UKOIL и NGAS, също ще бъде изместено с 1 час по-рано от обичайното.

Суапиране и нетиране на отворени валутни позиции и падеж на опции

Суапирането и нетирането на отворени валутни позиции ще се извършва в 23:00 часа българско време (17:00 Ню Йорк), вместо досегашния час от 24:00.


При възникнали въпроси, моля свържете се с нас.

БенчМарк