MetaTrader

БенчМарк Финанс предлага MetaTrader 4 и MetaTrader 5 при еднакви инструменти и условия на търговия. Основните предимства на двете платформи са тесните спредове и липсата на комисиони за търговия с валути, CFD върху акции, стоки, индекси и криптовалути. „No Dealing Desk” режимът на моментално изпълнение на поръчките без рекотиране, изключително ниските марджин изисквания, системи за автоматична търговия (Expert Advisors), както и различните бонус програми за активни клиенти. БенчМарк Финанс предлага и безплатен хостинг чрез услугата си MetaTrader VPS.

MetaTrader 4 е една от най-разпространените платформи за търговия на международните пазари в световен мащаб. Тя е предпочитана от множество трейдъри, начинаещи и професионалисти, поради интуитивния си интерфейс, ниските системни изисквания и възможността за използване на експертни системи и потребителски индикатори.

MetaTrader 5 е най-новата версия на популярната платформа за търговия на международните пазари. Тя се отличава с обновен дизайн, нови технически индикатори, два режима на работа "Хеджиране" и "Нетиране", както и допълнителни функции за улеснена търговия. Платформата е лесна за работа и предлага всичко необходимо за професионална търговия на международните пазари.