Facebook Pixel

Участие

БенчМарк организира състезание за демо сметки на финансовите пазари с награден фонд 2000 лв., подходящо за участници без опит и познания за финансовите пазари.

Регистрацията е напълно безплатна, отнема
по-малко от минута и може да се направи от всяко устройство: компютър, таблет или мобилен телефон. След като се регистрирате, е необходимо да инсталирате платформата за търговия. Чрез нея ще участвате в състезанието и ще сключвате сделки с финансови инструменти – валути, злато, сребро, петрол, борсови индекси, акции, криптовалути и други.

Всеки участник разполага със състезателна сметка, заредена с $10 000 и търгува при ливъридж 1:400. Средствата в сметката са виртуални. Участието е напълно безплатно, има обучителен характер и е без риск от загуба на реални средства:

  • Край на регистрацията: 29 октомври
  • Начало на състезанието: 22 октомври
  • Край на състезанието: 09 ноември
  • Брой на участниците: 1285

Награди

Наградният фонд от 2000 лв. ще бъде разпределен между участниците с най-висока доходност в края на състезанието. Паричните награди могат да бъдат използвани за реална търговия или да бъдат изтеглени без ограничения.

Награди

Допълнителни награди: Менторинг програма за трейдъри, Търговски специалист, Сигнали за търговия.

Класиране

Място Име  Доходност
1 emfor 12,712.55%
2 stoynov 2,231.37%
3 ProNed22 1,219.75%
4 Dealer 853.24%
5 Bartender1990 675.01%
6 Славка 586.24%
7 m3cu 584.81%
8 Lina 457.55%
9 martin 370.61%
10 ilvis95 274.58%

В случай че имате въпроси или нужда от подкрепа, не се колебайте да ни потърсите в нашия онлайн чат или на телефон 02 962 57 95.


Състезанието е модул от продукта “Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари”, включващ също демо сметка, семинари, курсове, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С участието си в състезанието вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност. БенчМарк Финанс е под надзора на Комисията за финансов надзор и лицензиран по MiFID инвестиционен посредник, част от структурата на БенчМарк Груп, основана през 2003 г. Дружеството предоставя брокерски услуги за търговия с над 30 000 финансови инструмента на международните финансови пазари - валутни двойки, акции, стоки, борсови индекси, фондове, фючърси, криптовалути и други. Посредникът предоставя и условия за търговия на Българска Фондова Борса с акции, облигации, компенсаторни записи и компенсационни бонове.

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 68% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

БенчМарк Финанс има разрешение за предоставяне на брокерски услуги на територията на Великобритания №621564 от UK Financial Conduct Authority (FCA), на територията на Испания №4100 от Spain National Securities Numbering Agency (CNMV), на територията на Германия ID137382 от Germany Federal Financial Supervisory Authority (BaFin), на територията на Франция №75973 от France Financial Markets Regulator (AMF) и други държави-членки на ЕС.