Участие

БенчМарк организира състезание на финансовите пазари с награден фонд 2000 лв., подходящо за участници без опит и познания за финансовите пазари.

Регистрацията е напълно безплатна, отнема
по-малко от минута и може да се направи от всяко устройство: компютър, таблет или мобилен телефон. След като се регистрирате, е необходимо да инсталирате платформата за търговия. Чрез нея ще участвате в състезанието и ще сключвате сделки с финансови инструменти – валути, злато, сребро, петрол, борсови индекси, акции, криптовалути и други.

Всеки участник разполага със състезателна сметка, заредена с $10 000. Средствата в сметката са виртуални. Участието е напълно безплатно, има обучителен характер и е без риск от загуба на реални средства:

  • Край на регистрацията: 04 юни
  • Начало на състезанието: 28 май
  • Край на състезанието: 15 юни
  • Брой на участниците: 800

Награди

Наградният фонд от 2000 лв. ще бъде разпределен между участниците с най-висока доходност в края на състезанието. Паричните награди могат да бъдат използвани за реална търговия или да бъдат изтеглени без ограничения.

Награди

Регистрация

За да участвате в състезанието, попълнете регистрационната форма. Използвайте генерираните данни за вход в платформата MetaTrader 5.

След попълване на регистрационната формa всеки участник ще получи електронна книга "Как да търгуваме успешно на финансовите пазари?".

С натискане на бутона за регистрация се съгласявам да получавам телефонни обаждания, съобщения и електронна поща с информация за предлаганите продукти, услуги и събития. Разбирам, че мога да възразя и да оттегля съгласието си по всяко време.

В случай че имате въпроси или нужда от подкрепа, не се колебайте да ни потърсите в нашия онлайн чат или на телефон 02 962 57 95.