Facebook Pixel

Партньорства

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ
КАТО ПАРТНЬОР?

Включете се в партньорската програма с най-високи комисиони и увеличете ежемесечните си приходи

 1. Еднократни комисиони до $600 за привлечен клиент

 2. Постоянни комисиони на база сключени сделки

 3. Без ограничение на печалбата, която можете да генерирате

КАК ВИ ПОМАГАМЕ
ДА ПЕЧЕЛИТЕ?

БенчМарк ще ви предостави всичко необходимо за привличането на максимално много клиенти

 1. Персонален маркетинг експерт

 2. Достъп до рекламни материали за привличане на клиенти

 3. Отчети за вашите клиенти и генерираните комисиони

КОЙ МОЖЕ
ДА БЪДЕ ПАРТНЬОР?

Всеки, който може да привлече клиенти. Можете да разчитате на свои лични контакти, свой сайт или социална мрежа.

 1. Не се изисква първоначална инвестиция

 2. Не е необходимо да имате лицензирано дружество

 3. Не е необходимо да имате познания за финансовите пазари

КАК ДА СТАНЕТЕ
НАШ ПАРТНЬОР?

За да се включите в програмата, е необходимо единствено да се свържете с нас по най-удобния за вас начин

 1. Можете да попълните регистрационната форма в тази страница

 2. Можете да ни пишете на имейл [email protected]

 3. Или да се обадите на телефон
  02 962 57 95

Дори да нямате идеи за привличане на клиенти, но желаете да станете партньор, попитайте ни за програмата още сега на телефон 02 962 57 95.

Обща информация

За да се включите в партньорската програма, не е необходимо да инвестирате нищо. Не е нужно да имате задълбочени познания за онлайн търговията на финансовите пазари. Достатъчно е да можете да се свържете с хора, на които да предложите нашите продукти и услуги. Срещу това ще получавате еднократни комисиони за всеки доведен клиент и комисиони на база на сключените сделки от всички ваши клиенти. БенчМарк ще ви предостави всичко необходимо за привличането на максимално много клиенти.

get a new boiler quote

Ставате
партньор

choose install date

Привличате
клиенти

save on your monthly boiler costs

Получавате
комисиона

Предимства на програмата

Персонално отношение

Можете да използвате личен маркетинг експерт. Той ще ви помага с идеи за привличане на клиенти и ще отговаря на вашите въпроси.

Високи приходи

Получавате до $600 комисиона за привлечен клиент. Освен това взимате % от спреда за сключените сделки. Няма таван на печалбата.

Без първоначална инвестиция

За да станете партньор, не се изисква никаква първоначална инвестиция от ваша страна. Опит в търговията също не е необходим.

Програма, подходяща за всеки

Партньор може да бъде всеки: трейдър, преподавател, застраховател, хора с лични контакти, свой сайт, страница и т.н.

Достъп до отчети и статистики

В сайта за партньори можете да генерирате отчети и статистики за привлечените от вас клиенти и да следите натрупаните комисиони.

Рекламни материали

Получавате достъп до маркетингови ресурси за привличане на клиенти, като брошури, банери с проследяващи линкове и други.

Модели на плащане

МОДЕЛ НА ПЛАЩАНЕ 1

Брой
клиенти
Еднократна
комисиона
Постоянна
комисиона
до 4 по $15 % от спреда
до 9 по $20 % от спреда
над 10 по $30 % от спреда

МОДЕЛ НА ПЛАЩАНЕ 2

Брой
клиенти
Еднократна
комисиона
Постоянна
комисиона
до 4 по $300 % от спреда
до 9 по $400 % от спреда
над 10 по $600 % от спреда

Брой клиенти се отнася до привлечените нови клиенти в рамките на календарния месец.

Еднократната комисиона се получава, когато клиентът натрупа постоянна комисиона от търговия, равна на размера на еднократната комисиона.

Постоянната комисиона се формира на база на сключените сделки от привлечените клиенти.

Заявка за партньорство

Моля, попълнете формата:

 
 
 

Често задавани въпроси

Партньорската програма е предназначена за лица, които желаят да предложат на широк кръг от хора онлайн търговия на световните финансови пазари чрез платформите MetaTrader 4 и MetaTrader 5 на БенчМарк. За всеки препоръчан от вас активен клиент ще получите еднократна комисиона и постоянна комисиона, базирана на размера на сключените сделки от вашите клиенти.

Партньори могат да бъдат физически и юридически лица. Не е необходимо да имате сметка за търговия, специален лиценз, задълбочени познания за финансовите пазари или първоначален капитал.

Размерът на вашето възнаграждение (комисиона) зависи от броя на клиентите, които привличате всеки месец и от размера на реализираните от тях обороти. Няма лимит на комисионата, която можете да генерирате. Точният размер на комисионата можете да видите в сайта за партньори или в Приложение 1 на договора за партньорство.

За привличане на потенциални клиенти може да се разчита на лични контакти, служебни контакти, познанства, собствена интернет страница, блог или например профил в социална мрежа. Дори да нямате идеи за привличане на клиенти, но желаете да станете партньор, попитайте ни за програмата още сега на телефон 02 962 57 95.

БенчМарк предлага специален сайт за партньори, в който можете да следите клиентите, които сте привлекли и сключените от тях сделки. Можете да генерирате различни отчети и статистики и да следите размера на вашите комисиони.

В банерите, които ще намерите в сайта за партньори, са интегрирани проследяващи линкове с уникален код за всеки партньор. Ако клиент е кликнал на банер с вашия уникален код и в рамките на 30 дни от кликването отвори сметка за търговия, той ще бъде добавен автоматично към вашите клиенти. Друг вариант е да ни съобщите предварително за клиент, който очаквате да отвори сметка или да ни информирате в деня на отваряне на сметка. Ако ни уведомите след деня на отваряне на сметка, клиентът няма да бъде отбелязан, като рефериран от вас. Трети начин е клиентът сам да съобщи при отварянето на сметка, че е препоръчан от вас.

За да заявите участие в партньорската програма, е необходимо да попълните кратката регистрационна форма или да се свържете с нас на телефон 02 962 57 95, или на имейл [email protected]

Други партньорства

Компании, които биха желали да предложат на своите клиенти търговия с валути, акции, стоки, индекси, криптовалути и други CFD инструменти, могат да се възползват от White Label партньорството на БенчМарк.

Нашите водещи платформи за търговия на финансовите пазари – MetaTrader 4 и MetaTrader 5 могат да бъдат ребрандирани с името и логото на вашата компания, като в същото време ще използвате нашето напълно интегрирано бек офис обслужване.

Клиентите ви ще получат пълния пакет от услуги на БенчМарк директно под вашата собствена марка.

За да разберете повече за това как White Label партньорството може да помогне на вашия бизнес, моля свържете се с нас на имейл [email protected]

adwise