MetaTrader 4

MetaTrader 4

Търгувайте чрез най-популярната онлайн платформа, налична за всички операционни системи и устройства

  • Минимални спредове
  • Олекотено работно пространство
  • Лесни за употреба графики
  • No Dealing Desk изпълнение
  • Поддържане на експерти, индикатори и скриптове

Основна версия

Основната инсталационна версия за PC предлага всички функционалности на платформата MetaTrader 4 и множеството възможности за персонализация. Вграденият език за програмиране MQL4 (MetaQuotes Language 4) позволява разработването и интегрирането на индивидуални потребителски индикатори или автоматизирани експертни системи за търговия.


Мобилна версия

Мобилното приложение на MetaTrader 4 ви позволява да търгувате чрез телефони и таблети с операционна система iOS или Android. Мобилната версия осигурява достъп до вашата MetaTrader 4 сметка и до финансовите пазари навсякъде и по всяко време. Можете да ползвате мобилната версия както с реални, така и с демо сметки.


Уеб версия

Web MetaTrader 4 е олекотена версия на инсталационната платформа. Тя позволява да търгувате директно през браузъра на вашия компютър, независимо от операционната система, която ползвате (Windows, Mac или Linux), без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер.


Ръководства

Пълна информация за работата с платформата MetaTrader 4 - основни функции, менюта, работа с графики, инструменти за анализ, поставяне на поръчки, отваряне и затваряне на позиции, ще намерите в нашите видео и PFD ръководства.


Безплатна демо сметка
MetaTrader 4

Валути, акции, стоки, индекси, криптовалути