MetaTrader 5

MetaTrader 5

Търгувайте чрез най-новата версия на популярната онлайн платформа, налична за всички операционни системи и устройства


Основна версия

Основната инсталационна версия за PC предлага всички функционалности на платформата MetaTrader 5 и множеството възможности за персонализация. Вграденият език за програмиране MQL5 (MetaQuotes Language 5) позволява разработването и интегрирането на индивидуални потребителски индикатори или автоматизирани експертни системи за търговия.


Мобилна версия

Мобилното приложение на MetaTrader 5 ви позволява да търгувате чрез телефони и таблети с операционна система iOS или Android. Мобилната версия осигурява достъп до вашата MetaTrader 5 сметка и до финансовите пазари навсякъде и по всяко време. Можете да ползвате мобилната версия както с реални, така и с демо сметки.


Уеб версия

Web MetaTrader 5 е олекотена версия на инсталационната платформа. Тя позволява да търгувате директно през браузъра на вашия компютър или мобилно устройство, независимо от операционната система (Windows, Mac, Linux, iOS, Android), без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер.


Ръководства

Пълна информация за работата с платформата MetaTrader 5 - основни функции, менюта, работа с графики, инструменти за анализ, поставяне на поръчки, отваряне и затваряне на позиции, ще намерите в нашите видео и PFD ръководства.


Безплатна демо сметка
MetaTrader 5

Валути, акции, стоки, индекси, криптовалути