Facebook Pixel

Подобрени условия за търговия с Биткойн, Етер, Рипъл и Лайткойн

17.05.2018

Уважаеми клиенти,


БенчМарк подобри условията за търговията с Биткойн (BTCUSD), Етер (ETHUSD), Рипъл (XRPUSD) и Лайткойн (LTCUSD) в платформата MetaTrader 5, като намали спредовете, подобри суаповете и намали минималните обеми за сключване на сделки.

Новите по-добри условия включват:

  • Намаляване на средния спред за Биткойн от 70 USD на 50 USD
  • Намаляване на средния спред за Рипъл от 0.04 USD на 0.013 USD
  • Подобряване на суапа за дълги позиции за всички криптовалути от -20 % на -10%
  • Положителен суап за къси позиции за всички криптовалути от -20 % на +5%
  • Намаляване на минималния обем за сключване на сделка с Биткойн от 0.10 на 0.01 биткойна
  • Намаляване на минималния обем за сключване на сделка с Рипъл от 1000 на 100 рипъла

Условията за търговия със CFD върху криптовалути в MetaTrader 5, можете да намерите в страница търговия с криптовалути.

Информация за това какво представляват криптовалутите ще намерите в страница криптовалути за начинаещи на нашата библиотека.

Важно: Търговията с договори за разлика (CFD) върху криптовалути е изключително рискова, силно спекулативна и съществува опасност от загуба на част или на целия инвестиран капитал. Този продукт е деривативен и се търгува на нерегулиран пазар, поради което е изложен на всички рискове, относими към деривативните продукти, и на всички рискове, свързани с базовия актив и движенията на неговата цена. Клиентите следва да са наясно, че поради силна пазарна волатилност, липса на ликвидност и разширяване на спредовете може да се получи изпълнение на поръчка на различна от зададената от клиента цена. Също така е възможно да се случат обстоятелства, вследствие на които да последва спиране на предоставянето на котировки, липса на възможност за затваряне на позиции, липса на възможност за отваряне на нови позиции, закриване на всички отворени позиции на клиентите, без предизвестие, по цени, определени от БенчМарк Финанс.


adwise