Saxo Trader

Saxo Trader е платформа за търговия на международните финансови пазари. Предлага се в партньорство със Saxo Bank A/S. Платформата дава достъп до най-големите световни борси, поради което броят на предлаганите финансови инструменти е значителен - над 22 000 акции, над 300 фючърсни контракта и над 6 000 борсово търгувани фонда.

Като партньор на Saxo Bank, БенчМарк съдейства за откриването на търговски сметки. Договорите за търговия се сключват директно със Saxo Bank. Минималният праг за първоначален депозит и поддържане на сметка в платформата е 2 000 евро/долара.

За кого е подходяща тази платформа?

Платформата Saxo Trader е подходяща за клиенти, които желаят да търгуват с финансови инструменти, които не са налични за търговия в двете основни платформи на БенчМарк - MetaTrader или BG Trader.

Защо да откриете сметка в Saxo Bank чрез БенчМарк?

  • Съдействаме за целия процес по откриване на сметка за търговия и помагаме за попълване на съответните документи;
  • Получавате цялостно последващо обслужване и всякаква информация на български език, денонощно;
  • Търгувате при ниски комисиони от 2 цента на акция/ минимум $5 на сделка.

Вход в платформата

Все още нямате сметка? Регистрирайте се сега

При откриване на демо сметка в платформата Saxo Trader, БенчМарк Финас АД не събира и не обработва Ваши лични данни. Вие ставате потребител на услугите на Saxo Bank и данните Ви се обработват от Saxo Bank. Можете да се запознаете с условията за ползване на платформата Saxo Trader тук.