Индикатори за MetaTrader 5

MetaTrader 5

Подобрете вашата търговия

Индикаторите са специално разработени за клиентите на БенчМарк. Те допълват стандартните функционалности на търговската платформа MetaTrader 5, като улесняват следенето и анализа на пазарните движения. Освен това, индикаторите помагат за управлението на риска и по-бързото взимане на решения.

Пакетът от индикатори се предлага напълно безплатно за клиентите на БенчМарк, които търгуват чрез платформата MetaTrader 5. Можете да използвате всички индикатори, ако имате реална сметка. Част от индикаторите могат да бъдат тествани и с демо сметка. 

Предимства на индикаторите

Безплатна
инсталация

подобряване
на анализа

прецизно
следене на пазара

улеснено
управление на сметката

Важно: Индикаторите за MetaTrader 5 се предлагат единствено за PC версията на платформата и затова не се поддържат в web версията и версиите за мобилни устройства.


БенчМарк не носи отговорност за точността, надеждността или резултатите от търговията, получени въз основа на информацията в индикаторите за MetaTrader 5. Представената в тези индикатори за MetaTrader 5 информация не е и не следва да се възприема като препоръка, съвет, инвестиционно изследване или консултация за вземане на инвестиционно решение, препоръка за следване на определена инвестиционна стратегия от името на БенчМарк или да бъде възприемана като гаранция за бъдещо представяне. Търговията с финансови инструменти носи риск и може да доведе както до печалби, така и до загуби.