Лектори

БенчМарк има опит в сферата на финансовите пазари от 2003 г. Нашите лектори са практици с опит и разнородни умения. Всички те прилагат знанията си всекидневно на финансовите пазари. Именно това ни позволява да предложим актуални обучения, където теорията и практиката са представени през призмата на лично преживяното. Стремежът ни е към оптимален баланс между екипност и индивидуалност, тъй като пазарите изискват от нас и двете – различни гледни точки, подчинени на една обща цел, да бъдем успешни.

 

Здравко Пиринлиев

Главен инвестиционен анализатор

Здравко Пиринлиев е многогодишен трейдър на финансовите пазари. За този период търгува с договори за разлика върху акции, фючърси, форекс и щатски индекси. С течение на времето се съсредоточава изцяло върху валутната търговия, като комбинира фундаментален и технически анализ. Най-важният фактор за успех, според него, е адекватното управление на риска.

Сениха Юсеин

Експерт Международни пазари

Сениха Юсеин се присъединява към екипа на БенчМарк през 2014 г. Брокер е на ценни книжа на БФБ и е с дългогодишен опит на международните финансови пазари. Според нея, за да търгуват правилно и да не влизат в психологически и емоционални капани, трейдърите трябва да си създадат определени търговски правила, да бъдат дисциплинирани.

Калин Георгиев

Анализатор Международни пазари

Калин Георгиев е магистър по финансов мениджмънт. Присъединява се към екипа на БенчМарк през 2017 г. Има опит в търговия на финансовите пазари повече от 10 години. Търгува активно със суровини, валути, акции и индекси. При анализирането на пазарите използва фундаментален и технически анализ, отдавайки приоритет на фундаменталния подход. Според него дисциплината, правилното управление на риска и добрата подготовка са ключови за успеха в търговията на финансовите пазари.

Мартин Георгиев

Ръководител отдел "Международни финансови пазари"

Мартин Георгиев се присъединява към екипа на БенчМарк през 2013 г. Магистър по финансов мениджмънт с дългогодишен професионален опит на международните финансови пазари. Търгува предимно с договори за разлика върху индекси, метали и петрол. Според него факторите за успех на финансовите пазари са самодисциплина, премерен риск и търговия в съответствие с пазарния тренд.

Демо сметка е модул от продукта „Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари“, включващ също семинари, курсове, състезания, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С откриването на демо сметка се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.