Лектори

БенчМарк има опит в сферата на финансовите пазари от 2003 г. Нашите лектори са практици с опит и разнородни умения. Всички те прилагат знанията си всекидневно на финансовите пазари. Именно това ни позволява да предложим актуални обучения, където теорията и практиката са представени през призмата на лично преживяното. Стремежът ни е към оптимален баланс между екипност и индивидуалност, тъй като пазарите изискват от нас и двете – различни гледни точки, подчинени на една обща цел, да бъдем успешни.
В тази страница ще намерите кратко описание на всеки от лекторите.

 

Петър Кръстев

Изпълнителен директор

Петър Кръстев се присъединява към екипа на БенчМарк през 2008 г. Има над 10-годишен професионален опит в онлайн търговията на финансовите пазари. Обикновено търгува валути чрез дългосрочни стратегии по тренда. Смята, че разликата между губещия и печелившия трейдър е начинът, по който те управляват своя риск.

Здравко Пиринлиев

Инвестиционен анализатор

Здравко Пиринлиев е многогодишен трейдър на финансовите пазари. За този период търгува с договори за разлика върху акции, фючърси, форекс и щатски индекси. С течение на времето се съсредоточава изцяло върху валутната търговия, като комбинира фундаментален и технически анализ. Най-важният фактор за успех, според него, е адекватното управление на риска.

Стефан Стефанов

Инвестиционен анализатор

Стефан Стефанов има опит на финансовите пазари от близо 10 години. Въпреки дългите години в търговията все още търси и научава по нещо ново за финансовите пазари. През последните няколко години специализира в дейтрейдинг. За него дисциплината е мост между собствените цели и тяхното постигане.

Димитър Шуйцов

Ръководител отдел "Клиентско обслужване"

Димитър Шуйцов е дипломиран магистър по финанси. Занимава се с търговия на финансовите пазари повече от 9 години. Според него, най-важна е психологията на самия човек и след това идват стратегиите за търговия. Високите нива на самоконтрол и дисциплина са ключовият фактор, разграничаващ успешния трейдър от останалите.

Регистрацията за бюлетин е модул от продукта “Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари”, включващ също демо сметка, семинари, курсове, състезания, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С регистрацията за бюлетин вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.