Лектори

БенчМарк има опит в сферата на финансовите пазари от 2003 г. Нашите лектори са практици с опит и разнородни умения. Всички те прилагат знанията си всекидневно на финансовите пазари. Именно това ни позволява да предложим актуални обучения, където теорията и практиката са представени през призмата на лично преживяното. Стремежът ни е към оптимален баланс между екипност и индивидуалност, тъй като пазарите изискват от нас и двете – различни гледни точки, подчинени на една обща цел, да бъдем успешни.

 

Здравко Пиринлиев

Инвестиционен анализатор

Здравко Пиринлиев е многогодишен трейдър на финансовите пазари. За този период търгува с договори за разлика върху акции, фючърси, форекс и щатски индекси. С течение на времето се съсредоточава изцяло върху валутната търговия, като комбинира фундаментален и технически анализ. Най-важният фактор за успех, според него, е адекватното управление на риска.

Кристиан Пенев

Инвестиционен анализатор

Кристиан Пенев се интересува от търговия на финансовите пазари от 10 години. Търгува с договори за разлика върху валути, стоки, индекси и акции. В близкото бъдеще смята да се фокусира основно върху търговията с акции и индекси. Търгува по тренда и съчетава технически и фундаментален анализ. Според него, управлението на риска и добрата подготовка са най-важни за успеха на един трейдър.

Мартин Георгиев

Риск анализатор

Мартин Георгиев се присъединява към екипа на БенчМарк през 2013 г. Магистър по финансов мениджмънт с дългогодишен професионален опит на международните финансови пазари. Търгува предимно с договори за разлика върху индекси, метали и петрол. Според него факторите за успех на финансовите пазари са самодисциплина, премерен риск и търговия в съответствие с пазарния тренд.

Демо сметка е модул от продукта „Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари“, включващ също семинари, курсове, състезания, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С откриването на демо сметка се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.