Консултации

Заявете Вашата безплатна консултация за това как да търгувате и инвестирате на финансовите пазари. Експертите на БенчМарк ще Ви запознаят с най-добрите възможности в зависимост от Вашите лични финансови цели.

 

Ще получите отговори на някои от най-често задаваните въпроси, като например:

  • Как да инвестирате;
  • Каква доходност да очаквате;
  • Какви са рисковете;
  • Какви са разходите;
  • Както и всичко останало, което Ви интересува.

 

След края на консултацията нашите специалисти ще Ви дадат насоки за това откъде и как може да започнете, както и план с конкретни стъпки, чрез които да навлезете в света на инвестициите и трейдинга.

 

Консултациите се провеждат онлайн, по телефона или на място в офиса на БенчМарк и са с продължителност от около 30 мин.

 

Попълнете формата за контакт и ще се свържем с Вас, за да уточним заедно удобен ден, час и начин на провеждане.


Индивидуалната консултация е модул от продукта „Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари“, включващ също демо сметка, семинари, курсове, състезания, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. Чрез заявката за индивидуална консултация се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.