Обучения

Вземете предимство в света на финансовите пазари с безплатните обучения на БенчМарк. Научете основите в търговията, разберете как да анализирате и разчитате ценовите движения и как да подобрите търговската си стратегия.

Обучителен курс

Курсът е подходящ за хора без опит в търговията и анализа на финансовите пазари. Състои се от седем последователни и логически обвързани лекции, чрез които ще придобиете задължителните базови знания за пазарите и умението да ги анализирате.

Виж повече

Семинари

Семинарите са самостоятелни обучения, които нямат логическа последователност помежду си и могат да бъдат посещавани избирателно. Определени семинари са подходящи за начинаещи, а други – за хора с известен опит. Темите застъпват както актуални въпроси, така и основни концепции в търговията на финансовите пазари.

Виж повече

Специални събития

Специалните събития се провеждат пред широки аудитории с различна степен на познания за финансовите пазари. Темите имат за цел да предизвикат дискусии по актуални въпроси.

Виж повече

Регистрацията за бюлетин е модул от продукта “Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари”, включващ също демо сметка, семинари, курсове, състезания, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С регистрацията за бюлетин вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.