Търговия и анализ на ценовото движение

13.04.2021 / Онлайн

През XVII век в Япония живял фермер, който с помощта на хитро записване на цените на ориза успява да направи състояние от покупко-продажбата му.

Три века по-късно, през 1987 г., американският трейдър и писател Стив Найсън разпространява този изключително ефективен метод за разчитане на ценовите графики.

 

Ако търсите начин, чрез който да интерпретирате по-добре ценовите движения, ако класическите форми на техническия анализ не работят за Вас, ако търсите подобрение на собствената си стратегия, то тази лекция е подходяща за Вас. По време на лекцията ще разгледаме основните типове формации от свещи, логиката зад тях и всичко това, подкрепено с примери от практиката.

 

Регистрирайте се безплатно за семинара на тема „Търговия и анализ на ценовото движение“, за да научите повече за:

  • История и същност на японските свещи
  • Основни и второстепенни формации от свещи
  • Свещите в контекста на ценовото движение
  • Стратегии за търговия 

 

Темата ще бъде представена в рамките на 60 минути.

 

Семинарите се провеждат онлайн.

Семинарът е модул от продукта „Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари“, включващ също демо сметка, състезания, курсове, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. Чрез записване за семинара Вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията Ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.