Психология и дисциплина при търговията

28.01.2020 / гр. София

Знаете ли, че най-великият инвеститор за всички времена – Уорън Бъфет, прави 90% от състоянието си след като навършва 50 години? А знаете ли, че ако удвоявате една стотинка всеки ден в рамките на един месец, на 30-я ден ще имате печалба от над 5 милиона?

 

Каква е връзката между двете? Съществува една изключително проста, но силна математическа концепция, която самият Алберт Айнщайн нарича  „Осмото чудо на света“. Тя, приложена в света на трейдинга, прави печалбите ни много по-големи дори при по-нисък процент възвръщаемост.

 

Ако Вие търгувате на финансовите пазари, но резултатите Ви все още са прекалено малки или сте начинаещ, който продължава да търси своя метод за търговия и винаги не му достига малко, тази лекция е точно за Вас.

 

Темата ще бъде представена в рамките на 60 минути.

 

Семинарите се провеждат в офиса на БенчМарк в гр. София на бул. Черни връх 32, вх. А. 

Семинарът е модул от продукта „Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари“, включващ също демо сметка, състезания, курсове, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. Чрез записване за семинара Вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията Ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.