Безплатна демо сметка

Тествайте нова стратегия или се научете да търгувате с валути, акции, метали, стоки, индекси, криптовалути с демо сметка. Прилагайте на практика наученото по време на обученията без риск и напълно безплатно.

  • Начален баланс от виртуални $10 000;
  • Цени и графики в реално време;
  • Безплатни образователни ресурси;
  • Денонощно клиентско обслужване;
  • Доказана платформа от водещ брокер.

За инсталационна версия, кликнете тук.

Често задавани въпроси

Android: След като изберете версията на платформата за Android ще бъдете препратени към „Play Store“, откъдето трябва да свалите и инсталирате платформата. След като отворите приложението, автоматично ще бъде открит демо акаунт.

Ако желаете да отворите Ваша лична сметка, кликнете на навигационното меню в горния ляв ъгъл и изберете „Manage accounts” (Управление на сметки), след това натиснете бутона „+” горе вдясно. Изберете брокер „BenchMark Finance” и натиснете „Open a demo account”. Накрая попълнете необходимите данни за откриване на сметка.

iOS: След като изберете версията на платформата за iOS ще бъдете препратени към „App Store“, откъдето трябва да свалите и инсталирате платформата. След като отворите приложението, автоматично ще бъде открит демо акаунт.

Ако желаете да отворите Ваша лична сметка, влезте в приложението, отидете в меню „Settings” (Настройки) и изберете „New account” (Нова сметка). След това натиснете „Open a personal demo account”. Преди да въведете данните си, трябва да сте сигурни, че сте избрали сървъра на БенчМарк – „BenchMark-Server”.

Android и iOS: Изберете инструмент, натиснете върху инструмента и от показалото се меню изберете „New Order” (Нова поръчка) за Android или „Trade” (Търговия) за iOS. За да отворите нова позиция, първо трябва да запишете желания от Вас обем в лотове. Запомнете, че 1.00 лот е равен на 100 000 валутни единици. След това натиснете бутон „Buy", за да купите или бутон „Sell“, за да продадете.

Демо сметката е активна за период от 30 дни. Ако се чувствате готови, след това можете да откриете реална сметка.

Заповядайте на безплатния обучителен курс „Стани успешен Форекс трейдър“ на БенчМарк Академия, подходящ за хора без опит. На курса ще овладеете основите на Forex търговията и ще придобиете редица специфични умения и знания.

Демо сметка е модул от продукта „Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари“, включващ също семинари, курсове, състезания, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С откриването на демо сметка се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.