Видео уроци

Отваряне на демо сметка и работа с платформата MetaTrader 5 – PC

В този видео урок ще научите как да отворите демо сметка и да работите с инсталационната версия на платформата за онлайн търговия с валути, акции, стоки, борсови индекси – MetaTrader 5.


Сключване на сделка в платформата MetaTrader 5 – PC

Научете как да сключите първата си демо сделка в инсталационната версия на платформата за онлайн търговия с валути, акции, стоки, индекси, криптовалути – MetaTrader 5.


Отваряне на демо сметка и работа с платформата MetaTrader 5 – Web

В този видео урок ще научите как да отворите демо сметка и да работите с уеб-базираната версия на платформата за онлайн търговия с валути, акции, стоки, борсови индекси – MetaTrader 5.


Сключване на сделка в платформата MetaTrader 5 – Web

Научете как да сключите първата си демо сделка в уеб-версията на платформата за онлайн търговия с валути, акции, стоки, борсови индекси – MetaTrader 5.


Отваряне на демо сметка и работа с платформата MetaTrader 5 – Android

В този видео урок ще научите как да отворите демо сметка и да работите с версията за Android на платформата за онлайн търговия с валути, акции, стоки, индекси, криптовалути – MetaTrader 5.


Сключване на сделка в платформата MetaTrader 5 – Android

Научете как да сключите първата си демо сделка във версията за Android на платформата за онлайн търговия с валути, акции, стоки, индекси, криптовалути – MetaTrader 5.


Отваряне на демо сметка и работа с платформата MetaTrader 5 – iOS

В този видео урок ще научите как да отворите демо сметка и да работите с версията за iOS на платформата за онлайн търговия с валути, акции, стоки, индекси, криптовалути – MetaTrader 5.