Търгувайте с етер, криптовалутата на бъдещето!

CFD върху акции

Търгувайте в БенчМарк с една от най-разпространените криптовалути - етер (ETHUSD), при отлични условия!

Етер прави финансовите трансакции по-достъпни за всички по света. Идеята за етер е вдъхновена от блокчейн технология и подпомага размяната на пари и собственост без нужда от посредник.

Договорите за разлика (CFD) върху етер ви предоставят възможност за реализиране на резултат както при поскъпване на етер (чрез покупки), така и при поевтиняване (чрез къси продажби). Търговията на марджин ви позволява да мултиплицирате експозициите си в етер до 4 пъти.

Можете да използвате етер както за краткосрочни спекулации от най-малките колебания в цената, така и за дългосрочни покупки или къси продажби.

Търговията е налична в платформата MetaTrader 5. Етер може да бъде намерен под символа ETHUSD.

Защо да търгувате етер в БенчМарк?

Търгувайте с етер при следните отлични условия:

Без
комисиони

0.01 ETH
минимален обем

25%
марджин изискване

14.2 USD
среден спред

Промяна в цената на етер през годините

Популярността на етер нараства стремглаво през последните години. На графиката по-долу можете да видите движенията на цената на етер във времето:

*Цената в горната графика е индикативна. При разминаване предимство имат единствено графиките и цените в платформата MetaTrader 5.

Важно: Ако влизате в платформата за първи път, трябва да кликнете с десен бутон в прозорец "Състояние на пазар" и да изберете "Покажи всички". Ще намерите етер под символа ETHUSD.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас денонощно на телефон 029625795 или да ни пишете в нашия Live Chat.

Тествайте, като регистрирате безплатна демо сметка с виртуални $10 000 от тук.