MetaTrader 5

MetaTrader 5 се превръща в най-широко използваната платформа в индустрията. Тя включва всички ключови характеристики, защитени през годините от MetaTrader 4, но с някои допълнителни функции и оптимизирана среда за търговия.

Версии на платформата MetaTrader 5

MetaTrader 5 - Основна версия

Инсталационна

Основна версия на платформата с всички допълнителни функции. Може да се инсталира на лаптопи и компютри с Windows или macOS.


MetaTrader 5 - Мобилна версия

Мобилни приложения

Олекотена версия на платформата за телефони и таблети с операционна система iOS или Android.


MetaTrader 5 - Уеб версия

Уеб версия

Олекотена версия на платформата, която не изисква инсталация. С нея може да се търгува директно от браузъра на всеки компютър или телефон.

Работа с платформата

Ръководства за MetaTrader 5

Ръководства

Видео уроци и PDF ръководства за работата с платформата MetaTrader 5 – сключване на сделки, функции, менюта, работа с графики.


Демо сметка е модул от продукта “Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари”, включващ също семинари, курсове, състезания, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С откриването на демо сметка вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.

Безплатна демо сметка
Търгувайте

Валути, акции, стоки, индекси, криптовалути

Безплатна демо сметка