MetaTrader 4

Търгувайте чрез най-популярната онлайн платформа, налична за всички операционни системи и устройства

  • Минимални спредове
  • Олекотено работно пространство
  • Лесни за употреба графики
  • No Dealing Desk изпълнение
  • Поддържане на експерти, индикатори и скриптове
Metatrader 4 download

Основна версия

Основната инсталационна версия за PC предлага всички функционалности на платформата и множеството възможности за персонализация. Вграденият език за програмиране MQL4 (MetaQuotes Language 4) позволява разработването и интегрирането на индивидуални потребителски индикатори или автоматизирани експертни системи за търговия.


Мобилна версия

Мобилното приложение на платформата ви позволява да търгувате чрез телефони и таблети с операционна система iOS или Android. Мобилната версия осигурява достъп до вашата сметка и до финансовите пазари навсякъде и по всяко време. Можете да ползвате мобилната версия както с реални, така и с демо сметки.


Уеб версия

Web е олекотена версия на инсталационната платформа. Тя позволява да търгувате директно през браузъра на вашия компютър, независимо от операционната система, която ползвате (Windows, Mac или Linux), без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер.


Ръководства

Пълна информация за работата с платформата - основни функции, менюта, работа с графики, инструменти за анализ, поставяне на поръчки, отваряне и затваряне на позиции, ще намерите в нашите видео и PFD ръководства.


Демо сметка е модул от продукта “Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари”, включващ също семинари, курсове, състезания, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С откриването на демо сметка вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.